TRENERI KARATE KLUBA TEMPO

Ilija Smoljenović

Karateom se bavi od 1966.g., godinu nakon s grupom entuzijasta osniva KK Tempo. Nositelj je crnog pojasa 6.DAN. Prvo kao takmičar, a ubrzo i kao trener KK Tempo, te sudac, dužnosnik i organizator već više od pola stoljeća daje doprinos razvoju i popularizaciji karate sporta, te odgoju brojnih sportaša. S borbenom ekipom KK Tempo pobjednik je klupskog EP 1995. u Luxemburgu. Kao cijenjeni karate stručnjak pozivan je u mnoge zemlje kao trener i sudac najvišeg zvanja (WKF Referee A). Sudio je na preko 50 EP i SP, na tri prvenstva USA te dva puta na Makabiadi u Izraelu. Obnašao je dužnosti predsjednika KS Zagreba, Hrvatske te bio na čelu sudačke komisije Grada Zagreba, Hrvatske i Jugoslavije. Licencirani je trener i ispitivač za pojaseve HKS-a.

Zoran Vučković

Karateom se bavi od 1972. te je od tada aktivni član i trener KK Tempo. Nositelj je crnog pojasa 3.DAN. Osim što vodi treninge u klubu, ima i najveću svjetsku licencu za borbe, WKF Referee A te u katama WKF Referee Judge B. Kao sudac aktivno sudi na EP, SP te natjecanjima Premiere League kao i natjecanjima na razini Hrvatskog Karate Saveza. Sudio je i 3 puta na Maccabia Games.

Dean Ganza

Član KK Tempo od 1983. godine, nositelj crnog pojasa 1.DAN. 2019. polaže licencu HKS-a za trenera karatea. Vodi treninge uglavnom mlađim uzrastima.

Viktorija Vodopija

Članica KK Tempo od 2007. godine, nositeljica crnog pojasa 1.DAN. 2019. polaže licencu HKS-a za karate trenera. Vodi treninge mlađim i starijim uzrastima.

Zora Vinčić

Karateom se bavi od 2005. godine, nositeljica je crnog pojasa 1.DAN Unazad 4 godine aktivno trenira te pomaže u vođenju treninga borbene ekipe. Od 2021. licencirana je voditeljica karatea HKS-a.

Dora Cvrtila

Članica kluba od 2007. godine, nositeljica crnog pojasa 1.DAN. Od 2018. u ulozi je licencirane voditeljice karatea, pomaže u organizaciji kluba te uglavnom trenira s mlađim uzrastima natjecatelja.

Damir Biondić 

Bavi se karateom od 1973. godine, osim u KK Tempo, svoje karate vještine usavršavao je u Karate klubu West Auckland Shotokan u Novom Zelandu te Karate klubu Hangetsu u Njemačkoj. Nositelj je crnog pojasa 3.DAN te je prisustvovao mnogim internacionalnim seminarima japanskih instruktora.

Vlatko Borojević

Bavi se karateom od 1976. godine, nositelj je crnog pojasa 1.DAN. U ulozi je licenciranog voditelja karatea te vodi karate klub Tempo sekciju u Dvoru na Uni.

Lidija Salopek

Bavi se karateom od 1993 godine. Nositelj je crnog pojasa 1.dan te pomaže u organizaciji kluba.